Banshee

BANSHEE

Banshee parçalarını Klan Dojo’sundaki Tenno Lab’den edinebilirsiniz

 

Skilleri

 

Pasif: düşmanların silah seslerini susturur.

  • Birinci Skill (Sonic boom):
  • Banshee, 180 ° koni halinde ilerleyen bir şok dalgası yaratmak için yüksek hızda ses çıkarır. dalga tarafından yakalanan düşmanlar, geri birkaç metre düşmüş ve ele25/35/40/50 darbe hasar verirı. Şok dalgası hareketi lveline göre 10/12/13/15 metre olur

 

Hasar, Gücünden etkilenir .

Banshee görüş hattı olmadıkça ortamda engellerin arkasında düşman etkiler.

Aralık, Güç Aralığı’ndan etkilenir .

Şok dalgası, düşmanları yeteneğin maksimum aralığında çalıştırıp sonlandırmak arasında çok kısa bir gecikmeye sahip olacaktır çünkü çok kısa bir bekleme süresi var.

  • En ağır üniteler dahil olmak üzere bazı düşmanların, tekrar çalınabilmesi için önce bir cooldown var.
  • Bazı düşmanlar sadece şaşkına çevrilir ya da devirilirler, fakat birçoğu geriye itilir.
  • Atlama, sürgü, döndürme, duvar koşma veya duvar tutma esnasında kullanılabilir.
  • Kullanımı arasında yaklaşık0,8 saniye gecikme var .

 

İkinci Skill (sonar): taştan

  • Banshee bir ses dalgası yayar ve her düşmanının yerini20/25/30/35 metre içinde gösterir. İzlenen düşmanlar her oyuncunun mini-haritasında görülecektir ve her düşmanın hassas vücut kısmı vurgulanmış olacaktır. Bu etkiler için son 10/15 / 20/30 Vurgulanan alanda bir düşmana çarptığınızda, oluşan hasarın % 200 /% 300 /% 400 /% 500 oranında artmasına neden olur .
    • Hasar çarpanı,Gücünden etkilenir .
    • Parlayan vücut kısmı gövde olması durumunda yeteneklerin yaptığı hasarı artırabilir, zira çoğu yetenek gövdeyi hedef alır.
    • Hasar, baş veya korunmasız vücut parçaları gibi vücut parçalarını çarpanlarsa dahada yükseltilebilir.
    • Süre,Güç Süresince etkilenir .
    • Aralık,Güç Aralığı’ndan etkilenir .
  • Atlama, sürgü, döndürme, duvar koşma veya duvar tutma esnasında kullanılabilir.
  • Yaklaşık0,8 saniyelik yayın gecikmesi ve yaklaşık 2,4 saniyelik yeniden kulanma zamanı var .
  • Hareketsizken Sonar’ı yeniden canlandırmak, ek vücut parçalarının vurgulanmasına neden olacaktır.Vurgulanan alanlar çakışabilir, bu da ortaya çıkan hasarın çarpımsal olarak daha da büyütülmesine neden olur.
  • Sonar, maksimum etki alanı içindeki tüm düşmanları derhal vurgulamaz; bunun yerine, banseehin konumundan dışa doğruilerleyen, Nova’nın Moleküler Başbakanının mekaniğine benzer şekilde, ilerleyen efekt yayılır . Sonar, bir önceki örneği maksimum aralığını kaplamasa da yeniden üretirse, yani yetenek üç kez arka arkaya atılırsa dalganın ilerlemesi sıfırlanır, yalnızca üçüncü örnek yarıçapındaki tüm düşmanları kapsamaya yetecek kadar çoğaltır.

Üçüncü Skill (sessizlik):

  • Banshee içinde aura artıran bir ses yayar
  • Aura’ya giren düşmanlar sonik bir rahatsızlığa maruz kalacaklar ve aniden şaşkına dönecekler. Daha sonra etkilenen düşmanlar, ateş, alarmlar ve ölüm çığlıkları seslerinden haberdar olmayacak.
    • Oyuncular bilinçsiz düşmanlarına gizli melee saldırıları yapabilirler.
    • Habersiz düşmanlar oyuncuları görürken veya hasar aldığında hâlâ uyarılacaktır.
    • Sessizliğin öfkesine girmeden önce uyanık düşmanlar uyarıda kalmaya devam edecektir.
    • Etkilenen düşmanlar, sessizlik aralığından uzaklaşsalar bile, yetenek süresi boyunca öyle kalacaklardır.
    • Etkilenen düşmanlar, oyuncu tarafından seçilen enerji renk paletinde kullanılanla aynı renkte parlayacaktır.
    • BirleştirildiğindeRadyal Kör düşman tamamen aciz yapar.
  • Yaklaşık0,4 saniyelik bir yayın gecikmesi var .
  • Süre bitene kadar tekrar kulanılmaz..
  • Sessizlik aynı zamanda tekerleğin sesini etkisiz hale getirir, tüm silah sesini arkadaş, düşman ve kendi için susturur.
  • sessizlik aktifken, sizin yerinize nöbetçinizi hedefleme olasılığınız daha yüksektir.

.

Ulti (ses depremi):

  • Banshee elleri zeminle temas kurarak 125/150 / 175 / den 200 Patlama hasarı verir. küçük bir etki alanında işlevseldir. Bu patlama, uzaklıkla azalan ve vücut parçası çarpanlarında artan ek bir hasar verir.
    • Her iki hasar kaynağı daGüç Gücünden etkilenir .
    • Patlamanın hasar durumu düşüktür.Blast proc düşmanları küçük bir etki alanında yıkar.
    • Hasar,Güç Gücünden etkilenir ve etkilenen düşmanlar her saniyede bir hasar alır..
    • Her bir hasar örneği durum şansı düşüktür.Bununla birlikte, periyodik kademeli devre Blast proses durumunu geçersiz kılacaktır.
    • Aralık,Güç Aralığı’ndan etkilenir .
  • Ses depreim sn başı enrji tüketir.enerji sıfıra ulaştıgında sonlanacaktır.
  • Animasyon sırasındaBanshee yenilmez değildir .
  • Etki alanı içindeki düşmanlar, beceri süresi boyunca kademeli olarak bulunur.Bununla birlikte, etkili bölgenin çok yakınında bir düşmanın Sound Quake’in menzili dışında rastlaması mümkündür.
  • Etkialanındaki ışıkları yok edecek, ancak Güçlendirilmiş Cam veya diğer nesneleri yok edecektir .
  • Güncelleme 14.7’denitibaren , Trinity’nin Enerji Vampiri, Sound Quake aktifken Banshee’nin enerjisini geri yüklemek için kullanılamaz

Buildleri

Warframe

Saldırı Buildi(DPS)

  1. Fleeting Expertise
  2. Transient Fortitude
  3. Blind Rage
  4. Stretch
  5. Streamline
  6. Primed Continuity – Continuity
  7. Narrow Minded
  8. Resonating Quake (SENDİKA MODU-CEPHOLAN SUDA)

 

 

 

Nerelerde Kullanabiliriz?

  • Mobil Defans
  • Defans
  • Kazı
  • İmha Etme
  • Egellme

Görünüm

beş farklı miğfer 4 farklı deriyesahiptir

Kullanılabilecek Birincil Silahlar

  • Boltor Prime – Boltor
  • Soma Prime – Soma
  • Telos Boltor – Boltor
  • Tonkor
  • Vectis Prime – Vectis
  • Quanta
  • Karak
  • Sancti Tigris – Tigris

Kullanılabilecek İkincil Silahlar

  • Akstiletto Prime – Akstiletto (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)
  • Detron
  • Mara Detron
  • Twin Vipers Wraith
  • Gammacor
  • Spira Prime – Spira (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)

Kullanılabilecek Yakın Dövüş Silahları

  • Nikana Prime – Nikana
  • Venka Prime – Venka
  • Dakra Prime – Dakra
  • Prisma Skana
  • Boltace
  • Dragon Nikana
  • Glaive Prime
  • Hate Bıçağı
  • Dual Kamas Prime – Dual Kamas (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)
  • Furax Wraith

Kullanılabilecek Sentineller

  • Taşıyıcı Prime (Swipper Prime)
  • Taxson (Artax)
  • Helios Prime (Prime Lazer Tüfeği)
  • Djinn (Deconstructor)
  • Ölüm Küpü (Vulklok)
  • Driga (Deth Makineli Tüfeği)
  • Deconstructor Prime (Deconstructor)
  • Wyrm (Prime Lazer Tüfeği)
  • Wyrm Prime ( Prime Lazer Tüfeği)

Kullanılabilecek Yoldaşlar

  • Adarza Kavat
  • Bekçi Kubrow
  • Chesa Kubrow
  • Huras Kubrow
  • Maceracı Kubrow
  • Sunika Kubrow

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir