Chroma

Chroma

Chroma’yı yapabilmeniz için sırasıyla aşağıdaki görevleri yapıp Uranüs > Neptün > Plüton kavşaklarından ödül olarak chroma parçalarını almanız gerekiyor.

The New Strange > Cephalon Simaris > Stolen Dreams

Skilleri

Pasif: Seçilen enerji rengi verilecek olan elamental hasarı belirler

  • Kırmızı, macenta, kahverengi, turuncu ve parlak sarı tonlar Isı ;
  • Mavi ve mor renkler Elektrik ;
  • Yeşil, kireç, sedef ve koyu sarı tonlar Toksin ;
  • Beyaz, gri, siyah ve bazı soluk renkler Soğuk .

 

Birinci Skill (SPEKTİRAL Çığlık):

  • Chroma bir koni elemental enerji oluşan sürekli bir akımın ortaya çıkarır 4/5 / 6.5 / 10 uğratan metre uzunluğunda 100/125 / 150/200 Isı , elektrik , toksin ya da Saniyede % 40 /% 45 /% 50 /% 60 durum soğuk hasar verir.
    • Saniyede hasar Güç modlarından etkilenir..
    • Hasar ortamında engelleri atlar ve yok değil mesafe ile azalır.
    • Hasar tipi, Chroma’nın enerji rengiyle belirlenen şu anki elemental hizalamaya dayanır:
    • Isı durumu etkisi, Spectral Scream’in temel hasarının % 50’sini 6 saniyede 7 kere zayıflıyor. Ateşlenmiş düşmanlar da panik yapacak ve kısa bir süre dolaşacak.
    • Elektrik durumu etkisi, Spektral Çığlığın temel etki alanının % 50’sini çevresindeki düşmanlara küçük bir etki alanında zincirler. Şok olmuş düşmanlar da şaşkına dönecek.
    • Toksin durum efekti, Spectral Scream’in temel hasarının % 50’sini 8 saniyede 9 tıklama ile geçirir. Toksin hasar atlar kalkanları ve doğrudan sağlığını etkileyecek . Zaman içindeki hasarın artması için aynı hedefte Toxin DoT yığınının birden çok tekrarlanmalı.
    • Soğuk durum etkisi bir hedefin hareket hızını ve ateş / saldırı oranını 6 saniyelik süre boyunca % 50 oranında düşürür.
    • Koni uzunluğu Güğç Aralığ Molarından etkilenir .
    • Koni uzunluğu ve Güç Aralığı arasındaki ilişki doğrusal değildir.

Spectral Scream saniyede 3 enerji tüketir ve Chroma’nın enerjisi olduğu sürece aktif kalacaktır. Spektral Çığlık, Chroma’nın enerjisi biterse veya yetenek tuşuna tekrar basarak devre dışı bırakılırsa sona erer

Etkinleştirme enerji maliyeti, Güç Verimliliği modlarından etkilenir ve kanal enerjisi maliyeti, Güç Verimliliği modlarından ve Güç Süresi modlarından etkilenir .

İkinci Skill (Elemental ward):

  • Chroma etki alanı içinde kaldığınız sürece element enerji ile kendini ve yakın müttefikleri infuses bir aura yayar6/8/10/12 hücum ve savunma Sağlar. Aura süren 10/15/20/25 saniye sürer.
  • Elemental Ward, Chroma’nın enerji rengiyle farklı efektler sergiler.

Üçüncü Skill (Vex zırh):

Kalkanları vurulduğunda zırh puanı kazanır.sağlık vurulduğunda silah hasarı artar.

Ulti (Kukla):

Chroma, derisinii yakın müttefikleri güçlendiren ve temel saldırılarında düşmanları engelleyen büyük bir nöbetçiye dönüşür.

100/200/300/400 (hasar / kene)

5/5/5/5 (kene / saniye)

[etkilenmeyen]

SEVİYEYE GÖRE : 500/1000/1500/2000 (hasar / saniye)

SEVİYEYE GÖRE : 1000/2000/4000/8000 (sağlık)

SEVİYEYE GÖRE : % 15 /% 30 /% 45 /% 60 (kredi şansı) [MODLARDAN ETKİLENMEZ]

SEVİYEYE GÖRE : % 25 /% 50 /% 75 /% 100 (kredi bonusu) [MODLARDAN ETKİLENMEZ]

Buildleri

Warframe

Saldırı Buildi(DPS)

  1. Fleeting Expertise
  2. Transient Fortitude
  3. Blind Rage
  4. Stretch
  5. Streamline
  6. Primed Continuity – Continuity
  7. Narrow Minded
  8. Resonating Quake (SENDİKA MODU-CEPHOLAN SUDA)

 

 

Nerelerde Kullanabiliriz?

CROMA GENELLİKLE KREDİ BOOSTER OLARAK KULANILIR.

  • Mobil Defans
  • Defans
  • Kazı
  • İmha Etme
  • Egellme

 

 

Görünüm

DÖRT farklı miğfer BİR farklı deriye sahiptir

Kullanılabilecek Birincil Silahlar

  • Boltor Prime – Boltor
  • Soma Prime – Soma
  • Telos Boltor – Boltor
  • Tonkor
  • Vectis Prime – Vectis
  • Quanta
  • Karak
  • Sancti Tigris – Tigris

Kullanılabilecek İkincil Silahlar

  • Akstiletto Prime – Akstiletto (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)
  • Detron
  • Mara Detron
  • Twin Vipers Wraith
  • Gammacor
  • Spira Prime – Spira (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)

Kullanılabilecek Yakın Dövüş Silahları

  • Nikana Prime – Nikana
  • Venka Prime – Venka
  • Dakra Prime – Dakra
  • Prisma Skana
  • Boltace
  • Dragon Nikana
  • Glaive Prime
  • Hate Bıçağı
  • Dual Kamas Prime – Dual Kamas (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)
  • Furax Wraith

Kullanılabilecek Sentineller

  • Taşıyıcı Prime (Swipper Prime)
  • Taxson (Artax)
  • Helios Prime (Prime Lazer Tüfeği)
  • Djinn (Deconstructor)
  • Ölüm Küpü (Vulklok)
  • Driga (Deth Makineli Tüfeği)
  • Deconstructor Prime (Deconstructor)
  • Wyrm (Prime Lazer Tüfeği)
  • Wyrm Prime ( Prime Lazer Tüfeği)

Kullanılabilecek Yoldaşlar

  • Adarza Kavat
  • Bekçi Kubrow
  • Chesa Kubrow
  • Huras Kubrow
  • Maceracı Kubrow
  • Sunika Kubrow

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir