Ember

EMBER :

Ember, alevleri kontrol eder  hafif silahlı düşmanlar için kabustur.20 seviye kadar olan düşmanları rahatlıkla alan kontrol  sağlayabileceğiz warframe dir.

ELDE ETME YOLLARI:

Market Ücreti: 225 Platin (Orokin reaktörü yüklü gelir)

Gezegen: SATÜRN

Sektör: Tethys

Görev: Suikast

Boss: General Sargas Ruk

 

EMBER WARFRAME KALIBI: 25.000 Kredi + 1 Orokin Hücresi

EMBER Miğfer: 150 Alaşım Plaka , 1 Sinir Sensörü , 150 Polimer Demeti , 500 Rubedo 15,000 Kredi

EMBER Ana Gövde: 1000 Ferrite , 1 Morphics , 300 Rubedo , 15.000 Kredi

EMBER Sistemleri: 1 Kontrol Modülü , 1 Morphics , 500 Değerli Metal , 500 Plastid 15.000 Kredi

TOPLAM KREDİ: 90.000

 

YETENEKERİ:

  1. YETENEK ATEŞ TOPU:
  • Ember yetenek seviyesine göre 150/275/300 / .ateş topuna  50/100/125/150  % 5 durum şansı ile hedef etrafında 5 metrelik bir etki alanındaki ısı hasarını verir.
    • Tüm hasarGüç Modlarından etkilenir .
    • 5 metrelik Patlama yarıçapı Menzil Modlarından etikilenir
    • Ateş topu bir düşmanın kafasına çarptığında, aynı süre boyunca seviye başına ilk hasarın % 100’üne neden olur.
    • Heat proc’undan etkilenen düşmanlar kısa bir süre paniğe kapılır.

Ateş topu aynı hedefe birden fazla kez atılabilir. Bununla birlikte, ısı DOT etmez değil yığın.

  • sağlam bir nesneye veya düşmana ulaşana kadar yoluna devam edecektir.
  • Corpusgemi pencerelerini güçlendirir .
  • Yeniden yükleme, şarj etme, çekim veKeskin Nişancı Tüfekleriyle sınırlandırılmış gibi birçok eylemi gerçekleştirirken bunları kesintiye uğratmadan kullanılabilirsiniz
  • Kullanımlararasında 0,5 saniye gecikme gerçekleşir

 

2.YETENEK HIZLANDIRICI:

Ember yakındaki düşmanlarını affalatır ve ısı hasarlarını arttırır..

  • Etkilenen düşmanlara karşı,Isı hasarı seviyeye göre  % 150 /% 175 /% 200 /% 250  Ember için, atış hızı % 50 oranında artırılacaktır. Hızlandırıcı 30 saniye sürer.
    • Hasar çarpanı,Güç Modlarından etkilenir .
    • Hızlandırıcı düşmana bağlı olarak bir ila beş saniye boyunca düşmanları şok eder; Şok uzunluğu Güç Süresi Modlarından etkilenir .
    • Hızlandırıcı vGüçSüresince etkilenir .
    • Aralık,Menzil Modlarından etkilenir
    • Hızlandırıcının Animasyonu değişmez, yetenek yalnızca animasyondan bağımsız olarak daha önce etkilenir.

 

 

3.YETENEK ATEŞ PATLAMASI:

  • Ember bulunduğu yerden y dışarı doğru genişleyen bir ateş dalga oluşturur.seviyeye göre  5/10 / 12/15  metre, ve 66/100 / 141/200   olarak düşmanları geri iten % 100  hasar verir. 4 metre genişliğinde ve 1 metre kalınlığında  Bir yangın halkası  da oluşturur.ve sevieyeye göre  9/12/15/20 saniye sürer.. Halkanın alevler içindeki düşmanlar seviyeye göre  37/112/150/225  Saniyede ısı hasarı alır.
    • Tüm hasarGüç Modlarından etkilenir .
    • Ateşlenmiş düşmanlar, panik içinde birkaç saniye süren bir animasyona girerler.
    • Yangın halkası çevredeki engelleri atlar, ancak genişleyen dalganın etkisi yoktur.
    • Genişleyen dalga tarafından hasar gören düşmanlar şiddetle geri itilir.
    • Halkadaki hasarlar sadece alevler içinden geçen düşmaları etkiler.Halkanın merkezinde düşmanlara zarar gelmez .
    • süresinin süresi Güç Süresi Modlarından etkilenir .
    • Dalga yarıçapı ve halka yarıçap Menzil Modlarından etkilenir.
  • Atlama, sürgü, döndürme, duvar koşma veya duvar tutma esnasında kullanılabilir.
  • Yaklaşık0,7 saniyelik yayın gecikmesi var
  • Birden çok yerde Kulanılablir

 

.

  1. YETENEK ATEŞE VER:
  • Ember toprağa elini çarpa ve ilgili çevreyi tutuşturan  yetenek seviyesine göre  250/300 / 350/400  Isı hasarı verir.   yetenek seviyesine göre  7/10 / 12/15
  • Hemen sonra, 250/300/350 / 400’lük bir zarara neden olan bir dizi ateşli patlama tetiklenir  Isı benzer bir aralık içinde düşmanlara patlama başına hasar alır. Hasarın tüm örnekleri % 10 /% 20 /% 25 /% 35 statü şansına sahiptir ve patlama saniyede yaklaşık 2 ila 4.5 oranında gerçekleşir.
    • Hasar ve durum şansı,Güç Modlarından etkilenir .
    • Isı durumu etkisi, düşmanları panik yapacak ve kısa bir süre panik halinde dolaşacaklar.
    • Yetenek yarıçapı Menzil Modlarından etkilenir .
    • Ember’e yakın tehlike oluşturan düşmanlara, örneğin yakın mesafedeki düşmanlar gibi, daha yüksek öncelik verilecektir.
    • Yetenek yarıçapı içerisindeyken patlamalar doğrudan düşmanlarda gerçekleşir.
    • Aktivasyona ilişkin ilk patlamalar haricinde, birden fazla patlama aynıanda gerçekleşmez.
    • Efekt alanı, yetenek süresi boyunca Ember’i takip eder.
  • Yetenek saniyede3 enerji tüketir ; Ember’in enerjisi olduğu sürece aktif kalacaktır. Ember enerjisi tükendiğinde veya devre dışı bırakılırsa, Ateş Dünyası sona erecek; Yetenek tuşuna basarak yeniden etkinleştirilebilir .

 

EMBER Buildleri:

Güç Buildi:

Bu modlarla ember 35 seviye düşamlara karşı yenilmez olacaktır.utiyi açın ve Keyfinize bakın 🙂

  1. Fleeting Expertise
  2. Transient Fortitude
  3. Blind Rage
  4. Stretch
  5. Streamline
  6. Primed Continuity – Continuity
  7. Narrow Minded

 

Sure Buildi:

Bu modlarala savunma görevlerine girebilrisiniz.

  1. Steel Charge
  2. Primed Continuity – Continuity
  3. Narrow Minded
  4. Vigor
  5. Constitution
  6. Intensify
  7. Streamline
  8. Primed Flow – Flow

 

Nerelerde Kullanabiliriz?

  • Mobil Defans
  • Defans
  • Kazı
  • İmha Etme
  • Egellme

Görünüm

beş farklı miğfer 4 farklı deriyesahiptir

Kullanılabilecek Birincil Silahlar

  • Boltor Prime – Boltor
  • Soma Prime – Soma
  • Telos Boltor – Boltor
  • Tonkor
  • Vectis Prime – Vectis
  • Quanta
  • Karak
  • Sancti Tigris – Tigris

Kullanılabilecek İkincil Silahlar

  • Akstiletto Prime – Akstiletto (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)
  • Detron
  • Mara Detron
  • Twin Vipers Wraith
  • Gammacor
  • Spira Prime – Spira (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)

Kullanılabilecek Yakın Dövüş Silahları

  • Nikana Prime – Nikana
  • Venka Prime – Venka
  • Dakra Prime – Dakra
  • Prisma Skana
  • Boltace
  • Dragon Nikana
  • Glaive Prime
  • Hate Bıçağı
  • Dual Kamas Prime – Dual Kamas (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)
  • Furax Wraith

Kullanılabilecek Sentineller

  • Taşıyıcı Prime (Swipper Prime)
  • Taxson (Artax)
  • Helios Prime (Prime Lazer Tüfeği)
  • Djinn (Deconstructor)
  • Ölüm Küpü (Vulklok)
  • Driga (Deth Makineli Tüfeği)
  • Deconstructor Prime (Deconstructor)
  • Wyrm (Prime Lazer Tüfeği)
  • Wyrm Prime ( Prime Lazer Tüfeği)

Kullanılabilecek Yoldaşlar

  • Adarza Kavat
  • Bekçi Kubrow
  • Chesa Kubrow
  • Huras Kubrow
  • Maceracı Kubrow
  • Sunika Kubrow

 

 

 

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir