Mount And Blade Warband 2.gün

En son Praven’e doğru yola çıkmıştık geçerken şehirlere uğrayıp handa yoldaş arayarak gitmek belki bize yararlı olabilir düşüncesi ile gezinerek gitmiş olsak da yoldaş bulamadık nâm yapmamız gerekiyor çünkü sancak için nâmın yüksek olması gerekiyor. Raporlardan karakter raporunu görüntüle diyerek nâmın puanı gözüküyor. Şu an bizimki 30 turnuvalara girip çıkarak nâmı artırabiliriz ayrıca nâm ordunuzun büyüklüğünü etkiliyor.Haritada hızlı hareket etmek için “ctrl” tuşunu kullanabiliyoruz. Bir nevi hızlandırıyor oyunu. Praven’e geldiğimizde handa iki yoldaşımızı daha buluyoruz Frentis ve Jeremus ve handa paralı asker bulmak bazen avantaj olsada ordunuzu bunlardan oluşturmanız ilerde size çok zarar verecek maaşlarını ödemekte sıkıntı çekeceksiniz bu sebeble ordunuzu köylerden aldığınız gençlerden ve yoldaşlarınızdan oluşturmaya çalışın ilk başlarda sıkıntı olsa da ilerleyen zamanlarda güçlendiğinizde yenilmez bir ordunuz olmasını sağlıyor. Ve maaşları uygun miktarlarda oluyor.4 level olduk 1 güç 1 esir yönetimi ve tek elli silahları geliştirerek devam ediyoruz.

 

Jeremus
Jeremus
Firentis
Firentis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turnuvalarda kazandıktan sonra en iyi verimi alabilmek için kazanılan turnuvayı değerlendirmek gerekiyor tabi, kaleyi ziyaret ediyoruz ve kaledeki kadınlardan birine turnuvadaki başarımızı hediye etme nezaketini gösteriyoruz. İlerde ilişkilerimiz ilerlediğinde kadınların size yararı olabiliyor ayrıca birde evlilik mevzusu var değilmi 🙂 arayı iyi tutmak lazım. Ayrıca kaledeki subaylardan da görev isteyebilirsiniz bazen iyi ve kolay görevler veriyor olsalar da bazen sizin levelinizi aşacak görevler verebiliyorlar o görevleri almamaya dikkat edin başarısız olduğunuzda ordunuzun morali düşebiliyor.

 

 

 

 

 

Tulga şehrindeki turnuvaya doğru yola çıkmışken yol üzerindeki şehirlerden birinde Praven’de yeni bir turnuva olduğu öğrenip yoldan döndük köylerden geçerken de ordumuzu genişletiyoruz tabiki. Bu turnuvayı da kazandıktan sonra kaledeki ziyafete davet edildik ve yine kalede bir turnuva hediyesi yapıp görev bakıyoruz uygun bir görev var mı diye. Bir mektup götürme görevi var Kral Harlaus tarafından bu görevi alıyoruz çünkü Svadya Krallığı ile ilişkimizi kral ile olan ilişkimiz etkiliyor. Bütün Krallıklarla aramızı iyi tutmak istiyoruz. Ülke kurduğumuz zaman üstümüze çullanmasınlar diye. 🙂

 

 

 

 

 

 

Mektubu götürmeye çalışırken 17 kişilik bir Orman Haydutu grubu tarafından yakalandık savaştan kaçacak değiliz tabiki. Ve bu savaşla birlikte 5 adet esir alıyoruz. Bu esirleri köle tüccarlarına satabiliriz. Ayrıca level 5 olduk ve güç 15 puana ulaştı güçlü darbeyi 5 yaptık ve tek elli silahları güçlendirdik yine. Artık güce değilde çeviklik ve zekaya yöneleceğiz. Nâm da 77 oldu. Yolda mesajı ulaştırmak istediğimiz subayı bulduk ve iki kişiyle birden ilişkimiz ilerledi. level 6 olduk zekayı, güçlü vucüdu, ve tek elli silahları yükselttik. 7 level olduk ve karizma talimci ve tek elli silahları geliştirdik. Ayrıca grubumuzdan bir yoldaş level atladı yoldaşların özelliklerini de ordumuza vereceğimiz şekle göre vermeliyiz ki desteklesin.

 

 

Bir kaç turnuva ve çarpışmadan sonra handa dinlenirken bir çiftçiye denk gelip dertlerini dinliyoruz köylülere yardım edip onları orman haydutlarının elinden alıyoruz bir minnet olarak bize vermek istedikleri hediyeyi geri çevirip onur puanı kazanıyoruz.Sancak yolunda ilerlemeye devam.

 

9 level olduk ve karizma liderlik ve tek elli silahlara tekrardan güçlendirme yaptık. Köy köy gezerek köylülerin dertlerini soruyoruz ve çözmeye çalışıyoruz çünkü bize onur puanı lazım sancak için.

 

 

 

Bir yandan ordumuzu güçlendiriyoruz bir yandan krallardan görev alarak ilişkilerimizi artırıyoruz turnuvalardan kazandığımız paraylada şehirde lonca başkanı ile görüşüp şehirden kendimize bir dükkan aldık bütün turnuvalardan kazanılan parayı buraya verdik ama değdi haftalık bütçemizi düzenleyecek bir gelir elde etmiş olduk ordumuz 400 altın maaş alıyor haftalık ve sürekli artıcak gelirimiz daima ordumuzun maaşından yüksek olmalı ki moralleri de yüksek olsun .

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir