Warfame Önemli Mod Dropları

MOD ALMA İŞLEMİ

Modlar birkaç şekilde toplanabilir:

  • Platinum kullanarak frame, silah ve koruyucu pet satın almak mod kazandırır. Bir Warframe ilk başlangıçta 4 Güç Modu ile beraber kullanılabilir. Koruyucu pet ise 2 Talimat Modu ile kullanılır.
  • Frame’leri kendiniz yaparsanız 4 güç modu da sizin olur.
  • Baskın/ Casusluk/ Ele Geçirme görevleri, görevi tamamlamanın ödülü olarak bir mod, kalıp ya da tüketim maddesi  kazandırır. Genel olarak modlar, Anlık Enerji Yenileme, Anlık Enerjiyi Maksimuma Çıkarma, Can, Koşma Hızı ya da Cephane/ Şarjör/ Yeniden Yükleme modlarıdır.
  • Çıkış yapmaya karar verirseniz her 5 savunma görevi  dalgası size bir ödül kazandırır. Ödüller her seferinde rastgele verilir. Ancak ne kadar zorlu görevlerin üstesinden gelirseniz kazanacağınız modlar o kadar ender olur. Güncelleme 7.7 ile Savunma Görevi ödülleri, Nadir Modların temel kaynağı olmuştur.
  • Mod Paketlerini Marketten satın alabilirsiniz.
  • Düşmanları öldürerek mod kazanılabilir. Bir düşman öldürdüğünüzde onun modlarını siz alabilirsiniz. Düşman ne kadar güçlü olursa öldüğünde size bırakacağı modlar da o kadar değerli olacaktır. Modlar düşürüldüğünde her zaman ilk seviyededirler. Bir mod topladığınızda, hangi çeşit olduğu ekranın sağ tarafında gösterilir. Bazen düşürülen nesne, mod değil bir Füzyon Çekirdeği de olabilir.
  • Düşman tarafından düşürülen modlar her oyuncu için aynıdır.
  • Kutulardan kazanılan modların her biri, her oyuncu için farklı farklıdır. Bu modların alma süresi bulunmaktadır, süreyi aştığınızda modlar kaybolur. Güncelleme 9.6 ile düşmanların düşürdüğü modların kaybolması özelliği kaldırılmıştır ancak kutulardan alınan modların kaybolma özelliği devam etmektedir.
  • Modlar harita üzerinde yer alan Orokin Uzay ya da daha yaygın olarak hazine odalarından alınabilir.
  • Her düşmanın kendine has mod düşürme tablosu bulunmaktadır.
  • Mod Değişimi  ile 4 seçilmiş mod kullanılarak, nadir ya da değerli olma şansı taşıyan rastgele bir mod oluşturulabilir.
  • Sizin için bulunması gereken Modları aşağıda toparladık bu mod destesine sahip olursanız isteğiniz buildi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Önemli Modlar:

Silah için:

http://warframe.wikia.com/wiki/Point_Blank

http://warframe.wikia.com/wiki/Redirection

http://warframe.wikia.com/wiki/Hornet_Strike

http://warframe.wikia.com/wiki/Serration

Warframe için:

http://warframe.wikia.com/wiki/Stretch

http://warframe.wikia.com/wiki/Streamline

http://warframe.wikia.com/wiki/Continuity

http://warframe.wikia.com/wiki/Flow

http://warframe.wikia.com/wiki/Transient_Fortitude

http://warframe.wikia.com/wiki/Overextended

http://warframe.wikia.com/wiki/Narrow_Minded

http://warframe.wikia.com/wiki/Fleeting_Expertise

http://warframe.wikia.com/wiki/Blind_Rage

http://warframe.wikia.com/wiki/Corrosive_Projection

http://warframe.wikia.com/wiki/Energy_Siphon

http://warframe.wikia.com/wiki/Steel_Charge

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir