Warframe Hızlı Kredi Nasıl Kasılır?

Oyunda kredi ile silah warframe kalıbları vb itemler için ihtiyaç duyuyoruz.Ne kadar hızlı kredi kasabilirim sorusuna cevabını sizler için araştırdık.

Eris gezeni akkad üsünde 5 vave 1 tur yaparak 22.400 görev kredisi  kasabiliyoruz. krediyi daha fazla artırmak için croma,trinty,nekros warfremeleri kulanarak oluşturduğunuz takımla girerek daha fazla kredi elde edebilirsiniz.Göreve girerken düşük rank warframe yada düşük rank silah ile girmenizin bir zararı olmayacaktır.Oyundaki bütün oyuncular kredi kasmak için bu haritayı tercih ettiği için sürekli birileri bu haritada zaten olacaktır.görevi başarıyla bitirdiğinizde kredinizi alacağınız için sorun olmayacaktır.Yeni oyuncalar ve düşük rankta en kolay ve hızlı kredi kasabileceğiniz gezegen ve üsttür.

Croma ile % 60 Bonus Kredi kazandırır.ama dikkat edin bu görev kredisi değildir.canavarlardan düşen kredi miktarını artıracaktır.

Secura Lecta ile kestiğiniz canavardan düşen kredi miktarını 2 katına çıkarın.

Nekros ile kredi düşürme ihtimalinizi artırın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir