Warframe Trinity-Build

Trinity Oyunda  Enerji,Kalkan,Can Artışı sağlayan ve Düşmadan alınan hasarı  azaltan tek Warframe’dir. Genel olarak support olarak kullanılır ve 2 çeşit Buildi vardır. Trinity destek rolünü tercih eden oyuncular için mükemmel bir seçimdir. İyileştirme teknolojisine ve enerji verme özelliğine sahip olan Warframe pek yoktur.

Nerden Düşer?

Ceres Gezegen bossu Lieutenant Lech Kril keserek kalıbları elde edilir.

Skilleri:

1.SKİLL HAYAT KUYUSU:

BIR DÜŞMAN ÜZERİNDE HAYAT KUYUSU OLUŞTUR. OYUN ARKDAŞLARINIZ HEDEFİ VURDUĞU ZAMAN SAĞLIK KAZANACAKLAR

2.SKİLL ENERJI VAMPİRİ:

ENERJI VAMPIRI KULLANILARAK BIR DÜŞMAN IMHA EDILDIĞINDE, MÜTTEFIKLER ENERJI KAZANACAKTIR.

3.SKİLL BAĞLANTI:

BAĞLANTI KABİLİYETİ AKTİF İKEN ALINAN HERHANGİ BİR HASAR, YAKIN MENZİLDEKİ BİR DÜŞMANA KANALİZE EDİLECEKTIR.

4.SKİLL KUTSAMA:

TÜM ARKADAŞLARINZIN SAĞLIK VE KALKANLARINI YENİLERKEN AYNI ZAMANDA TAKIMA BELİRLİ  ORANDA HASAR DAYANIKLILIĞI SAĞLAR. NE KADAR ÇOK SAĞLIK O KADAR ÇOK DAYANIKLILIK MANTIĞI İLE ÇALIŞIR.

Buildleri:

1.Ev Buildi

  1. Overextended
  2. Fleeting Expertise
  3. Power Drift
  4. Transient Fortitude
  5. Blind Rage
  6. Stretch
  7. Streamline
  8. Vampire Leech
  9. Rejuvenation(aura kartı)

2.Bless Buildi

Bless build trinity canı ne kadar az ise o kadar fazla bless basar.örnek olarak canı full iken %75 hasar azaltırken canı bitmeye cok az kala %99 bless basar ve nerdeyse hiç hasar almaz duruma gelirsiniz.Bütün takım arakdaşlarınız bu özelliklerden faydalanır.

  1. Primed Continuity
  2. Primed Flow
  3. Power Drift
  4. Transient Fortitude
  5. Blind Rage
  6. Narrow Minded
  7. Streamline
  8. İntensify
  9. Rejuvenation(aura kartı)
  10. Streamline

Nerelerde Kullanabiliriz?

Trinity Bütün görevlerde Destek Olarak Kullanılır.

Görünüm:

5 Farklı migfer,4 Farklı Deri görünümüne sahip.

Kullanılabilecek Birincil Silahlar

  • Boltor Prime – Boltor
  • Soma Prime – Soma
  • Telos Boltor – Boltor
  • Tonkor
  • Vectis Prime – Vectis
  • Quanta
  • Karak
  • Sancti Tigris – Tigris

Kullanılabilecek İkincil Silahlar

  • Akstiletto Prime – Akstiletto (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)
  • Detron
  • Mara Detron
  • Twin Vipers Wraith
  • Gammacor
  • Spira Prime – Spira (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)

Kullanılabilecek Yakın Dövüş Silahları

  • Glaive Prime -Trinty prime Void güncellmesi ile beraber ek olarak gelen silahtır.Bless builde canı azaltıp daha fazla bless basmak için kullanılır.
  • Nikana Prime – Nikana
  • Venka Prime – Venka
  • Dakra Prime – Dakra
  • Prisma Skana
  • Boltace
  • Dragon Nikana
  • Hate Bıçağı
  • Dual Kamas Prime – Dual Kamas (Bu silahın prime olmayanı hiç kullanışlı değildir.)
  • Furax Wraith

Kullanılabilecek Sentineller

  • Taşıyıcı Prime (Swipper Prime)
  • Taxson (Artax)
  • Helios Prime (Prime Lazer Tüfeği)
  • Djinn (Deconstructor)
  • Ölüm Küpü (Vulklok)
  • Driga (Deth Makineli Tüfeği)
  • Deconstructor Prime (Deconstructor)
  • Wyrm (Prime Lazer Tüfeği)
  • Wyrm Prime ( Prime Lazer Tüfeği)

Kullanılabilecek Yoldaşlar

  • Adarza Kavat
  • Bekçi Kubrow
  • Chesa Kubrow
  • Huras Kubrow
  • Maceracı Kubrow
  • Sunika Kubrow

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir